19 Nisan 2013 Cuma

SERDAR YÜKSEL 45 MİLYARI NASIL KAZANDI?

Serdar Yüksel'i yakında herkes tanıyacak sanırım.Bu arkadaşımız internetten o kadar güzel paralar kazanmış ve bunları delil videolarıyla ispatlamış ki buna sadece şapka çıkartılır.
Xticaretten sadece 1 yılda 45 milyar.Sen bu işi yapıyorsan biz ne yapıyoruz dedirtiyor bize.Serdar yüksel fakir bir ailenin çocuğu olduğunu kötü bir laptop'la bu işe başladığını anlatıyor.Zaman içerisinde deneme yanılmalarla bir parça para kazandığını ama sonradan çok araştırdığını ve kendi bulduğu yöntemlerle kazanç yollarını arttırdığını söylüyor.

Serdar,yabancı bir kanaldan aynı yıl içinde bu sefer de 45.000 euro kazanmış.Abi bu ne ya,pes diyorum.Serdar Yüksel tek işinin internet olduğunu söylüyor.Ve rahatlıkla bu rakamlarla para kazanılabilineceğini ispat etmek istiyor.
Serdar Yüksel'i bu başarılarından dolayı kutluyor ve devamını diliyoruz biz de.Eğer siz de internette çalışacağım para kazanacağım diyorsanız bu arkadaşı ve tiyolarını burdan araştırın.Yok ben yapamam diyorsanız da siz de tebrik edin arkadaşı ve kenara çekilin lütfen!!!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlayın,değerlendirin...Yorumlarınız kıymetlidir.Siyasi içerikli,reklamlı ve küfürlü yorumlarınız anında silinir.