23 Nisan 2013 Salı

GOMASS YENİ ÜRÜN ÇIKARDI \YAZARAK PARA KAZANMA EĞİTİMİ



       Arkadaşlar Gomass ile defalarca yazı yazdım ürün değeri ve kalitesiyle ilgili buradan onları okuyabilirisniz.Birkaç yıldan beri iyi de satan bana göre değerli bir ürün.
       Şimdi bahsedeceğim ürün internette yazı yazarak nası para kaznılabileceğini anlatan bir ürün adı da ''Yazarak Para Kazanmak''  Ürün sadece 20 dakikada yazacağın bir yazıda 10 tl kazanabileceğini vaad ediyor.Videoda da anlattığım gibi arkadaşlar Ürün başka bir kişinin elinden çıksaydı ve arkasında Gomass gibi bir marka durmasaydı bazı kuşkular duyabilirdik.Ancak hangi büyük ve yerleşmiş bir esnaf işleri tıkır tıkır yürüyen bir esnaf kötü bir ürün satıp adını lekelemek ve o ana kadar getirdiği şanı ve şöhreti yıkmak ister ki!
      Gomass'ın çıkardığı bu yeni kitaptaki durumu da aynen böyle arkadaşlar.Kitap temel olarak iki olaydan para kazanmayı vaad ediyor.
Temel olarak yazarak kazanmanın 2 stratejisi bulunuyor:
A) SAT KAZAN: Çeşitli web sitelerine yazdığınız makaleler veya editörlük hizmetleri ile hızlı ve sıcak kazanç elde edin.
B) YAYINLA KAZAN: Reklam ve satış geliri ile orta vadeli pasif gelir oluşturmak için makalelerinizi yayınlayın.
Ve siz ürünü almaya başladığınız anda para kazanacaksınız deniyor.Yeter ki eğitimi iyi takip edin.Kitap birçok üründe olduğu gibi PDF formatında değil arkadaşlar .Bilgisayarınıza bir yazılım ara yüzü yükleniyor alttaki resimdeki gibi.
 
Yazarak Para Kazanma isimli bu Ürün BEDAVA ...Şimdi diyeceksiniz ki nasıl bedava...
Şöyle ki arkadaşım.Gomass adlı ürün Xticaret sitesinde 89 tl'ye satılıyor.Gomass adlı ürün gerçekten çok değerli branşında ilklere uynayan bir ürün.Siz Gomass adlı ürünü aldığınızda Yazarak Para Kazanma ürünü size yanında BONUS olarak veriliyor.O zaman da yine bu sayfadan Gomass Ürününe sahip olup bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.
Yok arkadaşım ben sadece Yazarak Para Kazanma ürününü almak istiyorum derseniz de Ürünün fiyatı sadece 39 Tl olacaktır.
TIKLAYIP hemen sayfaya erişin.Ama bana sorarsanız Gomass'ın kendi ürünüyle beraber alıp bu ürünü bedavaya getirmelisiniz.Ve yine bana soracak olursanız Gomass adlı ürün ana yemekse diğeri onun sadece tatlısıdır.Sana kolay gelsin diyor içtenlikle başarı diliyorum.
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlayın,değerlendirin...Yorumlarınız kıymetlidir.Siyasi içerikli,reklamlı ve küfürlü yorumlarınız anında silinir.