5 Ağustos 2014 Salı

AFFİLİATE SATIŞ ORTAKLIĞI GELİRİNİZİ NASIL ARTIRIRSINIZ | MASTER GRAFİK SETİ


Önce TIKLAYIP VİDEOSUNU İZLEYİN LÜTFEN!!!

Affiliate satış ortaklığı yapıyorsanız veya bir ürün tanıtıyorsanız bunları ilgi çekici bir biçimde tanıtmanız gerekir ki satışlarınız artsın.Xticaret'ten ,Clickmerkez veya Clickbank vs gibi şirketlere satış ortaklığı yapıyorsanız bu grafiklerle harikalar yaratabiliyorsunuz.Bizzat ben kullanıyorum.İşte dosyası alttadır inanmayanlar için.

                                                  Resme tıklayıp büyütelim lütfen
Siz de satın aldığınızda bu güzel ürünü bilgisayarınıza bu şekilde hızlıca indirip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.
 Şu an elimde mevcut bu eser 49 tl'ye aldım.Ancak inanın bana en az 200 tl eder.Satışlarımda anormal yükselmelere sebebiyet verdi,bu ürün.Artı olarak yazdığım yazıdan ,hazırladığım sayfadan keyif almaya başladım.Bu da başka bir yönü tabii ki.Normal website sahipleri de kullanabilir.İlginç deneyimler yaşatacağına hiç kuşkum yok.Bu fiyata fiyatı da yükselmeden hemen edinin derim.Sitesine gidip incelemek isterseniz işte linki Üstelik para iade garantili.Ürüne o kadar güveniyor tasarımcısı.Muhammet Bey.En az onun kadar ben de inanıyor ve severek kullanıyorum.Örneğin altta kullandığım garanti mührünü Master Grafik Seti içinden kullanıyorum.Bakın ne kadar yakışıyor.

Master Grafik seti satış ortaklığından olan satışlarımı ciddi bir şekilde artırdı.Alttaki resim Master Grafik Seti'ni  almadan oluşan kazanç ekran görüntüsünden alınmıştır.
                                                                 Resim 1
Bu alttaki resimde Master Grafik kazanç setini aldıktan sonraki satış ortaklığı kazançlarımdan bir bölümünün ekran görüntüsüdür.Fark çok açık satışlarım tavan yapmış.Kazançlar % 100 oranında artmış.Resimlere tıklatıp büyütün lütfen.
Resim 2
İki resim arasındaki bariz farkı görüyorsunuz değil mi? Şimdi karar verme zamanın.Uzun zamandır satış ortaklığı işi yapıyorum belki sen de öyle belki de yeni başladın.Süssüz bayana kimse dönüp bakmaz.Teşbihte olmaz Master Grafik Seti'ndekiler de yazının kaşı,gözü makyajıdırlar.



Affiliate gelirini artırmak bu kadar kolay.Yazının ve tanıtım sayfanızın makyajlanmasının tam zamanı.Çok çok önemli olan Master Grafik Setine tüm affiliate arkadaşların sahip olması gerektiğini düşünüyorum.Harekete geçiren hazır ifadelere bayılacaksınız.Kopyala yapıştır sadece.Ve devamlı güncellenen dev bir içeriğe sahip olacaksınız.


Evet iddaa ediyorum bu sisteme bayılacaksınız.Yazı yazarken veya bir satış sayfası hazırlarken çok daha fazla keyif alacak ve zamandan da tasarruf edebileceksiniz.Web Grafik Şablon Seti bu fiyata bulunmaz nimet gerçekten de.Ve çok kaliteli sistesine girip incelediğinizde ,işte o zaman emin oluyorsunuz,dediklerimden.Kullanıcı yorumu merak ediyorsanız en başta ben işte kullanıyorum ve çok beğeniyorum.İyi ki de satın almışım diyebiliyorum.


RESİM kendi sitesinden alınmıştır.
Not: Bu yazıdaki birçok yazı ve görsel efektler Master Grafik Seti içinden alınarak uygulanmıştır.Kullanımı örneklemek açısından biraz abartıya kaçtıysam kusura bakmayın.
Evet kardeşim şimdi karar verme zamanı böyle dev bir eğitim setine bu fiyatla sahip olmak istemez misin?Daha bonuslarını yazamadım bile.Şimdi istersen sitesine tıklayıp biraz daha incele,bonusları görüp yorumlarını oku sonra karar verirsin.Ama kendim de kullandığım ve çok da memnun kaldığım için almanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Görüşmek üzere...

                                                     Master Grafik Sitesi


Not : Değerli arkadaşım yaklaşık 1 yıl önce aldığım ve bana çok tecrübe,birikim ve para kazandıran Serdar Yüksel'in efsane olmuş ürünü Master Kazanç adlı ürünü video ve belgeleriyle tanıttığım tanıtım yazımı şuraya yazmıştım.Tıklayıp o sayfamı da ziyaret edebilirsiniz.Eminim ki o yazı da ufkunuzu açacak size fatklı metodlar ve çareler gösterecektir.Kendim bu ürünü de alıp kullandığım için yararlarını ve kazandırdıklarını ilk elden görebileceksiniz.Kullanmadığım ve yarar görmediğim bir ürünün tanıtımını yapmak istemem.Sorularınızla bana dönebilirsiniz.
Yine şurda da Master Kazanç'tan ne kazandığımla ilgili bir yazı paylaşmışım.1 Günde 2 Satış Yapmak konulu oldukça yararlı bir yazı olmuş.Eğer sıkılmadıysanız gidip okuyabilirsiniz.Yazılarımı beğendiyseniz hemen sağ tarafa mailinizi yazıp abone olabilirsiniz.
Teşekkür ederim...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlayın,değerlendirin...Yorumlarınız kıymetlidir.Siyasi içerikli,reklamlı ve küfürlü yorumlarınız anında silinir.